Blokfluit Spelen

voor Kinderen & Volwassenen

Blokfluit spelen is leuker dan je denkt!

 

Ontdek de verschillende formaten fluiten en speelmanieren en leer er echt mooi op te spelen. De blokfluit is niet alleen een instrument voor beginners, ook gevorderde spelers vinden er uitdaging in. Mensen zijn vaak verrast door de onverwacht mooie klank van het relatief eenvoudige instrument en de vele mogelijkheden om samen muziek te maken.

 

SPEELSE START VAN JE MUZIKALE ONTWIKKELING

Met de blokfluit kun je al jong beginnen en is daarom een uitstekende start van je muzikale ontwikkeling. Muziek op Maat heeft speciaal daarvoor de kindercursus Blokfluitland ontwikkeld. Deze cursus is speels van opzet, maar ongemerkt leren de kinderen wat er allemaal komt kijken bij muziek maken. De cursus wordt gegeven in Zuidhorn, Heerenveen, Beetsterzwaag en Winschoten.

 

CURSUSINFORMATIE

Leeftijd: alle leeftijden
Duur: in overleg
Lesplaatsen: Zuidhorn

 
 

Er zijn bij Muziek op Maat verschillende lesvormen mogelijk, waarbij je kunt kiezen uit individuele of groepslessen. Luisteren, techniek, noten lezen, het komt allemaal aan bod tijdens de lessen. Maar het belangrijkste is jouw eigen ontwikkeling en het ervaren van heel veel speelplezier!


 

VOLWASSENEN EN SENIOREN

Ook veel volwassenen kiezen voor de blokfluit. Sommigen hebben het instrument in hun kindertijd leren bespelen, anderen zoeken op latere leeftijd een nieuwe uitdaging.

Maar vooral de vele samenspeelmogelijkheden geeft de volwassen speler veel plezier. Kijk voor ensemblemogelijk-heden ook eens op de websites van Ars Musica en Kunstencentrum In de Klinker.

 

Heerenveen en Beetsterzwaag

Diverse mogelijkheden. Kijk voor meer info. op de website van Ars Musica.

WINSCHOTEN

Diverse mogelijkheden. Kijk voor meer info. op de website van Kunstencentrum De Klinker.

 

 

Met Blokfluit kun je alle kanten op: Samen en alléén, Oude en- Nieuwe muziek,
Kleine en- Grote Fluiten